HTML

Vállalkozás indítása

2009.07.02. 13:00 vallalkozas-online.hu

Szuperhősök jönnek

Címkék: superman képregény parker válság recesszió peter szuperhős

Már több blog-bejegyzésben is olvastam (magyar blogokban is), hogy a válság az új szuperhősök születésének kedvez. Már azt is mondhatnám, hogy szuperhős hisztéria van kialakulóban. Az evangélistáknak részben igazuk is van.

 

A zavaros időkben a szuperhősök elterelik a figyelmet a rossz dolgokról. Az 1930-as világválság környékén sok szuperhősről szóló képregény indult.

 

Egy szuperhős sokkal megnyugtatóbb, mint a kormányok stabilizációs tervei. Superman is olyan gazfickók ellen harcolt, akik visszaéltek a nehéz helyzetben lévőkkel.

 

Az ilyen képregények az innováció nagyszerű példái. Ha az előző nagy válságban is megváltoztak a dolgok és új fogyasztási szokások, új termékek jelentek meg, akkor a mai válság is újdonságokat hoz magával. Talán Peter Parker is feladja szabadúszó fotós állását (nagy versenytársa lett a Flickr.com…) és elmegy hamburgert sütni valamelyik gyorsétterembe.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozasonline.blog.hu/api/trackback/id/tr841222036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása